Societatea noastra, infiintata in anul 2011, perioada in care economia si sectorul privat erau in declin, a reusit incet, dar cu pasi siguri sa-si consolideze pozitia pe piata si in acelasi timp, sa-si extinda domeniile de activitate, astfel ca in prezent oferim servicii de alimentatie si cazare, spalatorie auto (camioane, autoturisme, utilitare, etc), inchiriere locuri de parcare vehicule intr-o parcare supravegheata video non-stop si cu paznic pe toata durata stationarii, servicii de proiectare constructii civile, industriale si agricole (locuinte familiale, birouri, hale, etc), servicii de productie, comercializare si transport al materialelor de constructii ( nisip, balast, pamant vegetal, piatra concasata, hamuca ) si inchirierea utilajelor necesare in constructii (buldoexcavator, basculanta 8×4, incarcator frontal).

ROYAL60 Restaurant Terasa&Bar, situat la iesire din Osorhei pe partea stanga ( sensul Oradea-Cluj ), a aparut din dorinta de a le oferi oamenilor un loc unde sa se bucure alaturi de prieteni si de preparate delicioase.   Cand a luat fiinta ROYAL60, ne-am gandit la toti cei care ne vor calca pragul: fumatori sau nefumatori, iubitori de aer conditionat sau iubitori de aer proaspat de terasa, soferi grabiti care vor sa ia o pauza de masa sau prieteni care vor sa se relaxeze intr-un spatiu intim, linistit sau dimpotriva, sa-si aniverseze evenimentele importante din viata lor. Astfel s-a nascut Restaurantul ROYAL60, unde tineri sau mai putin tineri, deopotriva se regasesc in locul unde se simt bineveniti.

Respecul fata de clienti si dragostea pentru mancare sunt transpuse in retetele noastre, iar calitatea ingredientelor este evidentiata de bucatarii nostri, care imbina perfect paleta romaneasca cu cea ungureasca si internationala.

Va asteptam sa va bucurati cu toti cei dragi voua de ceea ce Restaurant ROYAL60 va ofera: o poveste de dragoste a ingredientelor, scrisa de bucatari priceputi si prezentata de ospatari care stiu ce inseamna ospitalitatea! In plus, daca sunteti in tranzit si aveti nevoie sa va odihniti, va punem la dispozitie 4 camere dotate cu baie proprie!

Va asteptam cu drag!